Profilplåt

Lindab är ett ledande ventilationsbolag i Europa med lösningar för energieffektiv ventilation och ett hälsosamt inomhusklimat. I norra Europa har vi även ett omfattande erbjudande av tak, fasader, takavvattning och hallbyggnader. 2023 omsatte Lindabkoncernen 13 114 MSEK. Vi är etablerade i 20 länder runt om i Europa. Genom en decentraliserad organisation med ca 5000 medarbetare jobbar vi nära kunderna, där vår drivkraft är att skapa ett bättre klimat. Vi spenderar 90 procent av vår tid inomhus och inomhusklimatet är avgörande för hur vi mår. Därför utvecklar vi energieffektiva lösningar för hälsosamma inomhusmiljöer och vi gör det på ett sätt som även skapar ett bättre klimat för vår planet.

Profilplåt i Sundsvall söker

Innesäljare till Profilplåt

Är du säljfokuserad, brinner du för att ge god service och har ett stort intresse för bygg/ byggprodukter? Vi behöver förstärka vårt kontor med en innesäljare och söker nu dig som vill arbeta med försäljning, kundservice och administration för ett välkänt varumärke i byggbranschen.

Om Profilplåt
På Profilplåt i Sundsvall har vi producerat plåttak sedan 1968. Genom gedigen kunskap och stort kvalitetsfokus har vi blivit en leverantör att lita på inom byggbranschen. Idag erbjuder vi marknaden ett omfattande sortiment av plåtprodukter för byggbranschen, med egen produktion av tak- och väggprofiler, takpanneplåt, samt tillverkning av övriga byggkomponenter i tunnplåt. Med över 100 års samlad erfarenhet och kunskap borgar det för kvalitet hela vägen. Råmaterialet till våra egna produkter är noga utvalt från certifierade stålverk.

Sedan 2021 är vi även en del av Lindabkoncernen vilket ytterligare förstärker vår position och våra förutsättningar för fortsatt utveckling och framgång.

Ditt nya jobb
Som innesäljare hos oss får du en central roll, där du agerar som spindeln i nätet och blir länken mellan våra kunder och utesäljare, samt internt mot vår produktion och övriga funktioner. Du blir även företagets representant i många av våra kanaler både digitalt och fysiskt där du tar emot kunder vid fabriksvisning och besök. Du kommer arbeta kvalificerat med fokus på försäljning, kundservice, orderhantering, offerter, leveransförfrågningar och teknisk rådgivning till våra kunder. Med stort kund- och lösningsfokus arbetar du nära övriga kollegor på kontoret samt mot vår utesäljare, allt för att maximera mervärdet till våra kunder!

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Innesälj, kundvård och bearbetning av befintliga kunder
  • Hantera, registrera och kontrollera order i vårt affärssystem
  • Leveransförfrågningar
  • Offertförfrågningar
  • Spindeln i nätet med både med interna och externa kontakter
  • Teknisk rådgivning
  • Daglig problemlösning

Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av kundservice och försäljning. Vi tror även att du har någon form av byggnadsteknisk kunskap eller intresse för byggbranschen, kanske är du en glad hemmasnickare och tycker det är kul med renovering och byggprodukter!? Du har god vana från att arbeta i någon form av ERP/affärssystem och CRM system, där dator och telefon ses som ditt huvudsakliga arbetsverktyg. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper kan även vara meriterande.

Dina personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som sporras av att jobba i en entreprenörsdriven anda, där du arbetar strukturerat men samtidigt är flexibel och kan snabbt navigera och växla mellan olika arbetsuppgifter i det dagliga, allt för att verksamheten och våra kunder ska lyckas! Det är avgörande att du är en lagspelare som trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och att du gör det lilla extra för att bidra till gruppen när det krävs. Uppstår det situationer där du inte kan eller vet, har du lätt för att söka dig till information på egen hand, eller be en kollega om hjälp för att komma vidare. Kanske är det dig vi söker?!

Övrig information
Start: Snarast
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef:
Joakim Svedberg på: joakim.svedberg@profilplat.se
Telefon: 060- 535392

Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdagen är dock senast: 2024-05-14

 

Profilplåt

På Profilplåt i Sundsvall har vi producerat plåttak sedan 1968. Genom gedigen kunskap och stort kvalitetsfokus har vi blivit en leverantör att lita på inom byggbranschen. Idag erbjuder vi marknaden ett omfattande sortiment av plåtprodukter för byggbranschen, med egen produktion av tak- och väggprofiler, takpanneplåt, samt tillverkning av övriga byggkomponenter i tunnplåt. Med över 100 års samlad erfarenhet och kunskap borgar det för kvalitet hela vägen. Råmaterialet till våra egna produkter är noga utvalt från certifierade stålverk. Sedan 2021 är vi även en del av Lindabkoncernen vilket ytterligare förstärker vår position och förutsättningar för fortsatt utveckling och framgång.

Kontaktpersoner:

Joakim Svedberg

Arbetsplats/placeringsort:

Sundsvall

Sista ansökningsdag:

2024-05-14

Dela på: